ПСЗ "Отгледано с любов"

Вашата градина

Това е разказ за пътя на доверието.


С повечето от вас се познаваме. Дори и да не сте идвали на пазара, за да си купите пресни зелении, подправки и зеленчуци, най-малкото сте попадали на някоя от публикациите ми в мрежата, обикновено, с много пъстри снимки изобразяващи разнообразните ни вкусни зеленчуци, отгледани с любов.


А може би сте от хората, поръчали си вече втора година Ъгленски картофи, или пък от онези, с които заедно писахме историята, когато започнах да ви доставям първите кутии със зеленчуци през далечната 2012. С други пък познанството ни датира дори от преди това, и ме свързвате с едни прекрасни малини, отгледани в Долината на розите и Тракийските царе.
Без значение от къде се познаваме, през годините много от вас са ми гласували доверие, като са избрали да сложат на масата си, именно от моята продукция, с което пък са крепели вярата ми, че съм на правия път и това, което правя е нужно и желано.
Аз искрено Ви благодаря!Доверието е основополагащо и за новото ни начинание, което е естествено продължение, на всичко, направено в градината до тук. Много се надявам да продължим заедно на това ново ниво. Ето тук, на български и разбираемо е описано какво представлява една Програма за Солидарно Земеделие. В интернет пространството може да намерите още много информация за CSA (Community Supported Agriculture). Идеята никак не е нова. В чужбина от десетки години хората от града се снабдяват с чиста храна именно участвайки в подобни програми. За съжаление няколкото опити направени у нас, са все с неуспешен край, най-вече заради това, че хората просто имат проблем да се доверят.


 С мисълта за вас, с някои от които познанството ни отдавна е прерастнало в приятелство, смятам, че е време да нарушим статуквото и да покажем, че подобни устойчиви практики имат почва и у нас.
 Без повече увертюри, ви предлагам да се запознаете с договора за Програмата за Солидарно Земеделие "Отгледано с Любов"! Неделима част от него са Приложение 1 и Приложение 2, разгледайте ги, помислете дали това е нещо за вас и да продължим натам заедно!

Коментари

Популярни публикации